UP Panchayat Bharti Offline Recruitment 2021

Uttar Pradesh Panchayati Raj Department Are Invited to UP 58000 Post Offline Form Application Recruitment Form for the Post of Panchayat Sahayak Cum Accountant Data Entry Operator 2021 UP Panchayat Offline Form. Those Candidates Are Interested to the Following Vacancies Can Read the Full Notification Before Apply Offline. UP Panchayat Offline Form 2021, UP 58000 Post Offline Form

 

Uttar Pradesh Panchayati Raj Department
Panchayat, Sahayak, DEO Recruitment 2021
SARKARI JOB

IMPORTANT DATES

  • Application Start : 02-08-2021
  • Last Date Apply Offline : 17-08-2021
  • Merit List : 24-31 August 2021
APPLICATION FEE

  • Gen / OBC / EWS: Rs.0/-
  • SC / ST / PH : Rs.0/-
  • No Fee For Any.
Age Limit
  • Age : 18-40 Years.
  • As on 01.07.2021
  • Extra Age As Per Rules.
Vacancy Details Total Post : 58189
Post Name Total Eligibility
Panchayat Sahayak Cum Data Entry Operator DEO 58189
  • Must be a resident of the same Gram Panchayat from where is applying.
  • 10+2 Intermediate Exam in Any Recognized Board in India.

Note: The Panchayat Assistant of the same reserved category will be selected in the Panchayat for which the category is reserved. That is, the Panchayat Assistant / DEO of the same category will be appointed in the Panchayat whose head is reserved for SC / ST / OBC or women.

IF You Satisfied By SARKARI JOB (Website) Please Like & Share More People (Thanks).
IMPORTANT LINKS
Download Application Form Click Here
Download Anubandh Form Click Here
Download Notification Click Here
Join Telegram Channel Click Here
Official Website Click Here
Download Android App  Click Here
answers to your questions
Question 0 : Who can fill this form?
Answer: This form can be filled only by those who should be a resident of the same Gram Panchayat.
Question 1 : Where and how will we get the information of the application form?
Answer: The information of the application will be issued by the village head and this information will be published on the information board of the Gram Panchayat office.
Question 2: Where do we submit the application form?
Answer: Application can be submitted in Gram Panchayat or Development Block Office or Panchayat Raj Officer Office up to 15 days from the date of notification.
Question 3 : Which certificates will be required?
Answer: Certificates related to educational qualification, age and caste.
Question 4: On what basis will the recruitment be done?
Answer: Recruitment will be on the basis of merit.
Question 5: How will it be based on merit?
Answer : On the basis of percentage of marks obtained in High School and Intermediate, the highest scorer will be ranked first and then second, third will be ranked on this basis.
Question 6: On what basis will this Bharti happen?
Answer: This Bharti will be on contract basis for 01 year and will be extended on the basis of need.
Question 7 : What should be the qualification for this recruitment?
Answer: Intermediate exam should be passed.
Question 8 : What should be the age limit of this Bharti?
Answer: For this the age should be 18-40 years.
Question 9 : Which board can fill the form?
Answer: This form can be filled by any board.
Question 10 : How to fill the form?
Answer: The form can be filled only in offline mode.
Question 11 : Where will I get the form?
Answer: The form is above, you can download it from there.
Question 12: What will be the salary of the month?
Answer: Monthly salary of Rs.6000 will be given.
Question 13 : Who can fill this form?
Answer: This form can be filled by both men and women.
Question 14 : Can this form be filled by people from other states also?
Answer: Other states cannot fill it.
Question 15 : Will there be a selection of the same category where there is a reservation for the head post?
Answer: Panchayat assistant of the same reserved category will be selected in the panchayat for which the category is reserved. That is, the Panchayat Assistant / DEO of the same category will be appointed in the Panchayat whose head is reserved for SC / ST / OBC or women.